Pages

Sunday, 21 October 2007

I checked my SMS inbox and found a message from an unidentified number

It reads,
Assalamualaikum Mak.

5 comments:

dzul said...

ahaha.

btw are you still with the NGO?

ieka said...

yqwcuhuh bestnya dpt kad-kad raya..thn ni hanya satu kad raya je dpt.. sms mmg banyak.. :((

btw, aku ada tgk movie honey and clover ..waaah betullah, tak faham cemana mereka lihat warna. conteng itu ini dan jadi seni?? waahhh.. sungguh dunia yg berbeza.. kalau kita conteng2 mesti lepas tu jadi hiasan kat dlm tong sampah..

p/s: kitorang tak boleh tulis kat ur shoutbox. kena choose other operator, sini that site punya shoutbox kena banned. hehe

wasalam. time kasih, mak!:))

mudin001 said...

haha... that's funny... :)

rol said...

dzul, I'm no longer with them but I still keep in touch. I still do a bit of the IT work (online regis form, website matters, troubleshooting etc.), all FOC.

ieka, dah tengok movie HnC? Tapi kalau nak feel sebenar HnC, kena tengok animenya. Pasal Shoutbox, tolong bagi cadangan. Dah cuba macam-macam sebenarnya tapi tak berkenan cara diorang berfungsi.

mudin, nasib baik 'Mak', bukan 'darling' ke.

ieka said...

itulah tak tahu bila nak dptkannya.. :) eh pi rumah shamz tak dia buat open house hari ahad ni? jom la ikut kami (bijan and aku)..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 introspector. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan